11. TÜRKİYE MUHASEBE FORUMUNA KATILDIK

8.6.2016

TÜRMOB (Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği) tarafından düzenlenen 11. Türkiye  Muhasebe Forumu 1-2-3 Haziran 2016 tarihlerinde  Ankara Sheraton Otelde yapıldı.  Odamız kurulları ile oda başkanımız İbrahim Halil AKMAN katıldı.  Odamız kurulları Forum sonrası TBMM 'ne giderek Şanlıurfa Milletvekillerine ziyarette bulundular.

01 Haziran 2016 tarihinde SGK Başkanı Mehmet Selim BAĞLI Şanlıurfa SMMM Odası heyeti tarafından makamında ziyaret edildi.

01 Haziran 2016 tarihinde Şanlıurfa SMMM Odası başkanı İbrahim Halil AKMAN ve heyeti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref FAKIBABA ve Mehmet Ali CEVHERİ'yi ziyaret etti mesleki sorunlar hakkında görüşmeler yaptı.