HİLTON OTELİNDE SIRA GECESİ VE MÜNEVVER ÖZDEMİR KONSERİ

8.3.2017

03.03.2017 tarihinde Şanlıurfa Hilton Otelinde 01-07 Mart Muhasebe Haftası etkinliği kapsamında Yemekli Sıra Gecesi ve TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Münevver ÖZDEMİR Dinletisi şeklinde bir organizasyonla program düzenlenmiştir. Yemeğe Şanlıurfa Akparti Milletvekillerimiz Mehmet Ali CEVHERİ ve İbrahim Halil YILDIZ ile birlikte Haliliye Belediye Başkanı Fevzi DEMİRKOL ,Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanı Cemal DEMİR ve Grup Müdürleri, Vergi Denetim Kurulu Başkanı Zekeriya CESUR ve Yardımcıları, Şanlıurfa SGK Birim Müdürleri , Kosgeb İl Müdürü İdris Erkeksoy ve Meslek Mensubu üyelerimiz aileleri ile birlikte yemeğe katılmışlardır. 15 Yeni meslek Mensubu üyelerimizin Ruhsatları tören şeklinde dağıtılmıştır.

2 3 4 5 6 7 8 9